Loading...
Activiteiten2018-09-01T12:48:53+00:00

In de Vierstee worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Op deze pagina vindt u een overzicht van het programma.

1919 september 2018

13 oktober 2018, “De Maartensdijkse Musical Sing-a-Long”

19 september 2018|

De Maartensdijkse Musical Sing-a-Long
Op zaterdag 13 oktober a.s. is er weer een mooi evenement in de Vierstee in Maartensdijk! Het gaat om een gezellige meezingavond welke door onze stichting wordt georganiseerd met verschillende lokale gasten en verenigingen. De afgelopen edities van dit evenement waren een groot succes en daarom kon dit evenement ook dit jaar niet ontbreken.
Thema van de avond is “De Maartensdijkse Musical Sing-a-Long”. Het wordt dan ook een avond vol meezing nummers uit onder andere de musicals: Mama Mia, Grease, Cabaret, Musicals van Annie M.G. Schmidt, Fame, The Sound of Music en nog veel meer. Wij hebben er zin in! Komt u ook?
Kaarten reserveren
Kaarten kunt u bestellen via de webshop: kaarten reserveren. De kaarten kosten € 9,50 per stuk. Deze kaarten worden binnenkort ook verkocht via Primera (Maertensplein 24, Maartensdijk), kapper Hans Stevens (Maertensplein 26, Maartensdijk) of (indien nog beschikbaar) aan de zaal.
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
11 augustus 2018

Wij willen weten wat jij wenst!

1 augustus 2018|

Het bestuur van Stichting  Vierstee 2.0 is heel benieuwd  naar de wensen en ideeën van de bezoekers en de gebruikers van de Vierstee.

Naar welke soort activiteit(en) gaat jouw voorkeur uit? Klik hier en laat het ons weten!

22 juli 2018

Boekenproject in de bibliotheek

2 juli 2018|

Bericht van Rena Breed:

“Als medewerker van de bibliotheek hielp ik de juf van groep 7/8 van een de Martin Luther King school aan boeken. Samen zochten wij voor elk wat wils uit. Dus ook voor de leerlingen die eigenlijk niet zo van lezen houden. Met haar leerlingen van groep zeven is er een boekenproject opgezet.

De leerlingen maakten ieder een mooie doos, met in de deksel een boekverslag. Zo leuk om te lezen…  In de doos moesten ze vijf voorwerpen stoppen, gezocht of zelfgemaakt, die met het verhaal te maken hadden. Daarna hielden ze een boekpresentatie voor elkaar. Het was een groot succes. Ze wisten elkaar ook nog eens zeer enthousiast te maken voor de gelezen boeken. U kunt het resultaat bekijken in de bibliotheek van Maartensdijk en zien dat er gelukkig nog vol enthousiasme gelezen wordt door jeugd!”