Loading...
Financiën2020-01-20T11:06:50+00:00

Donaties

De Winter-Heijnsius – stichting

Johannes Stichting

K.F. Hein Fonds

Lions Club De Bilt-Bilthoven

Prins Bernhard Cultuurfonds

Rabobank Stimuleringsfonds

Stichting Hulp na Onderzoek

Rabobank Stimuleringsfonds

Stichting Mens en zijn Natuur

Stichting Steunfonds SWOM
Stichting van Ewijck van Oostbroek en De Bilt Fonds

TVM Foundation

Sponsors

Stichting Vierstee 2.0 bedankt alle fondsen, organisaties, sponsors en donateurs voor hun bijdrage en support aan de renovatie van de Vierstee!

Op dit moment heeft Stichting Vierstee 2.0 business partners nodig om te kunnen blijven investeren in diverse maatschappelijke activiteiten van de Vierstee. Bent u geïnteresseerd en wilt u als sponsor een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze stichting?  Stuur dan een mail naar info@vierstee.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Onze vier basis sponsorpakketten zijn ook online beschikbaar: BronsZilverGoud en Plantium.

Apotheek Maertensplein

AVALK Audio, Video & Light Control

Bax Music Business

Duo Visie Assurantiën BV

EighT Opleidingen

Galerie van Vlaardingen

Geurtsen Beheer B.V.

Happy Nurse

Jumbo Maartensdijk Jelle Farenhorst

Kluswijs De Haan

Stadkwadraat

Marketing-Menu Communicatie à la Carte

OMFT.info

Record Automatische Deuren BV

S.A.B. Profiel BV

Van Woudenberg Elektrotechniek

Van Zijl Financieel Management

Via Lex Agenturen

Exploitatie

In november 2019 heeft de gemeenteraad van de gemeente De Bilt het plan aangenomen om het beheer van de gemeentelijke accommodaties Kees Boekehal, zwembad Brandenburg en De Vierstee onder te brengen in een Publiek Publieke Samenwerking (PPS). In deze PPS wordt de feitelijke exploitatie van de Vierstee overgenomen door SRO, terwijl de gemeente De Bilt mede regie over de accommodaties behoudt.

Stichting Vierstee 2.0 heeft binnen de PPS voor de Vierstee een speciale rol. Onze stichting heeft verankerd in de statuten van de PPS een aantal rollen toebedeeld gekregen. Een van deze rollen is om als “raad van advies” met het beheer en exploitatie van de Vierstee mee te denken.

Als Stichting Vierstee 2.0 zijn wij zeer content met deze door de gemeente De Bilt ingezette ontwikkeling. Wij denken dat de samenwerking met SRO voor zowel het personeel van de Vierstee als de gebruikers van de Vierstee voordelen zal geven. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking met SRO.

Website SRO en verhuuraanbod SRO De Vierstee