Loading...
Financiën2019-11-16T06:40:06+00:00

Donaties

De Winter-Heijnsius – stichting

Johannes Stichting

K.F. Hein Fonds

Lions Club De Bilt-Bilthoven

Prins Bernhard Cultuurfonds

Rabobank Stimuleringsfonds

Stichting Hulp na Onderzoek

Rabobank Stimuleringsfonds

Stichting Mens en zijn Natuur

Stichting Steunfonds SWOM
Stichting van Ewijck van Oostbroek en De Bilt Fonds

TVM Foundation

Sponsors

Stichting Vierstee 2.0 bedankt alle fondsen, organisaties, sponsors en donateurs voor hun bijdrage en support aan de renovatie van de Vierstee!

Op dit moment heeft Stichting Vierstee 2.0 business partners nodig om te kunnen blijven investeren in diverse maatschappelijke activiteiten van de Vierstee. Bent u geïnteresseerd en wilt u als sponsor een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze stichting?  Stuur dan een mail naar info@vierstee.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Onze vier basis sponsorpakketten zijn ook online beschikbaar: BronsZilverGoud en Plantium.

Apotheek Maertensplein

AVALK Audio, Video & Light Control

Bax Music Business

Duo Visie Assurantiën BV

EighT Opleidingen

Galerie van Vlaardingen

Geurtsen Beheer B.V.

Happy Nurse

Jumbo Maartensdijk Jelle Farenhorst

Kluswijs De Haan

Stadkwadraat

Marketing-Menu Communicatie à la Carte

OMFT.info

Record Automatische Deuren BV

S.A.B. Profiel BV

Van Woudenberg Elektrotechniek

Van Zijl Financieel Management

Via Lex Agenturen

Exploitatie

Op dit ogenblik is het bestuur bezig met de verdere uitwerking van de plannen voor overname van het beheer en exploitatie van de Vierstee. Dit gebeurt in goed overleg met een externe deskundige en de gemeente de Bilt.

Het bestuur van Stichting Vierstee 2.0 heeft in augustus een uitgewerkt business plan voor overname van het beheer en de exploitatie door onze stichting bij de gemeente ingeleverd. De verwachting is dat ergens in het najaar hierover dan meer bekend wordt.

Indien de gemeente met de voorstellen akkoord gaan zal de daadwerkelijke overname van het beheer en exploitatie door Stichting Vierstee 2.0 waarschijnlijk niet voor 1-1-2018 gaan plaatsvinden. Tot die tijd zal alles nog wel blijven zoals het nu loopt.