Loading...
Aan de Keukentafel2019-11-15T07:46:29+00:00

Sponsors

‘Aan De Keukentafel’, dat is: samen gezellig aan tafel, elkaar opscheppen en onder het eten de dingen van de dag doornemen. Om mensen met elkaar te verbinden en iedereen een luisterend oor te bieden, om contacten te leggen, te hernieuwen en te versterken. Een hapje eten, een glaasje drinken, volop gezelligheid en bijpraten: geen mens kan toch zonder?!

‘Aan de Keukentafel’ is waar dorpsgenoten elkaar ontmoeten en spreken in een warme, openhartige sfeer. Waar we openstaan voor alle maatschappelijke en culturele achtergronden en waar we met elkaar bereid zijn om te luisteren en elkaar op weg te helpen.

‘Aan de Keukentafel’ is een sociale gebeurtenis, ‘gevoed’ door gasten en vrijwilligers zelf. Maandelijks verandert de Vierstee in een pop-uprestaurant. Het restaurant is geopend vanaf 18:00 uur en om 18:30 uur gaan we aan tafel. Tot dan!

Menu donderdag 12 december 2019 [ VOLGT ] 

Kosten

  • Aan De Keukentafel diner met wijn, water en sap € 14,00
  • Aan De Keukentafel “kids” (tot 12 jaar) met water en limonade € 9,50

Reserveren
Reserveren kan – tot zondagavond 8 december 2019 – via de website of per mail naar info@vierstee.nl. Je kan ook bellen of een WhatsApp bericht sturen aan Henny van der Heijden:  06 – 14 67 61 60.

Betalen
Betalen kan met iDeal via de website, of contant/pinnen op de avond zelf. Bij afmeldingen op of na dinsdag 10 december 2019 zijn we helaas genoodzaakt om de bovenstaande kosten in rekening te brengen. Je mag natuurlijk ook voor vervanging zorgen.

Let op! Eventuele dieetwensen en/of allergieën mag je aan ons doorgeven bij je reservering.

Data 
Voor in de agenda! Let op: je kan elk maand reserveren voor de eerstvolgende datum. Het pop-up restaurant is open op de volgende dagen:

  • Donderdag 12 december 2019
  • Donderdag 9 januari 2020
  • Donderdag 13 februari 2020
  • Donderdag 12 maart 2020

Initiatief
Aan De Keukentafel is een initiatief van Stichting Vierstee 2.0 en wordt mogelijk gemaakt door enthousiaste en betrokken vrijwilligers.

Reserveren
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 dagen geleden

Vierstee

Keramisch kunstwerk "Vier Eenheid" is gisteren gecompleteerd en onthuld in het bijzijn van Madeleine Bakker en Philipp van der Zeeuw. Voor de verlichting is speciale energiezuinige LED verlichting gekozen in samenspraak met van Woudenberg Elektro. Zij hebben gezorgd voor de montage en inregeling. ... MeerMinder

Keramisch kunstwerk Vier Eenheid is gisteren gecompleteerd en onthuld in het bijzijn van Madeleine Bakker en Philipp van der Zeeuw. Voor de verlichting is speciale energiezuinige LED verlichting gekozen in samenspraak met van Woudenberg Elektro. Zij hebben gezorgd voor de montage en inregeling.

Comment on Facebook

Fantastisch, wat is dit mooi. Vakwerk!!!!

Prachtig Beeld 👍

Ziet er mooi uit.

Nu is het echt af! 👍

3 dagen geleden

Vierstee

We zijn er weer klaar voor, 38 gasten bijna volle bak. En ook de “onthulling/belichting” van het nieuwe Vierstee logo bij de vijver. #aandekeukentafel, #Vierstee, #PhilippvanderZeeuw ... MeerMinder

We zijn er weer klaar voor, 38 gasten bijna volle bak. En ook de “onthulling/belichting” van het nieuwe Vierstee logo bij de vijver. #aandekeukentafel, #Vierstee, #PhilippvanderZeeuw

5 dagen geleden

Vierstee

Moving Maartensdijk: 2 en 3 januari 2020

Moving Maartensdijk is een evenement voor iedereen tussen de 4 en 99 jaar. Maatschappelijke organisaties organiseren samen met allerlei verenigingen en initiatieven weer twee dagen lang leuke, sportieve en gezellige activiteiten in de Vierstee. De Maartensdijkse nieuwjaarsborrel is op vrijdag 3 januari vanaf 20.30 uur!

Meer informatie en aanmelden: www.vierstee.nl/
... MeerMinder

Moving Maartensdijk: 2 en 3 januari 2020 
Moving Maartensdijk is een evenement voor iedereen tussen de 4 en 99 jaar. Maatschappelijke organisaties organiseren samen met allerlei verenigingen en initiatieven weer twee dagen lang leuke, sportieve en gezellige activiteiten in de Vierstee. De Maartensdijkse nieuwjaarsborrel is op vrijdag 3 januari vanaf 20.30 uur!
Meer informatie en aanmelden: https://www.vierstee.nl/

Comment on Facebook

Leuk dat er wat georganiseerd wordt👍

Meer berichten